Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bok står inte på sin plats i hyllan. Vad ska jag göra?

Jag skulle behöva låna:

Translation studies in Scandinavia : proceedings from the Scandinavian Symposium on Translation Theory (SSOTT) II, Lund 14-15 June, 1985 / edited by Lars Wollin and Hans Lindquist.

Enligt bibliotekskatalogen ska den finnas inne, men jag kan inte hitta den på hyllan. Jag har tittat flera gånger med flera dagars mellanrum, och nu börjar det bli akut då jag skulle behöva den till min c-uppsats. Finns det något jag kan göra?

Kommentarer

 • Hej!

  Den bok du önskar återlämnades för några dagar sedan. Den finns i vårt återlämningsrum.
  Kommer du till biblioteket i dag kan du fråga efter boken i vår informationsdisk och personalen kommer då kunna plocka fram boken åt dig. Har du inte möjlighet att komma i dag kommer boken att finnas på sin plats i hyllan inom några dagar.

  Hälsningar

  Carolina Kundservice
 • Det händer mig ganska ofta att boken jag söker inte finns på angiven plats i hyllan, inte heller på ngn tillfällig lånevagn. Finns det ngt enkelt sätt att anmäla boken försvunnen utan att behöva stå i kö i informationsdisken?

  Karolina
 • Hej,

  Förvisso kan du sända oss ett mejl till kundservice.sub@su.se men det bästa är ändå att gå till informationsdisken. De kan då direkt kolla upp om boken exempelvis nyligen blivit återlämnad och ännu inte uppställd i hyllan.

  Michaela

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.