Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Finns det extrajobb som biblioteksvärd?

Jag är student vid Stockholms universitet och skulle vilja jobba extra på biblioteket, som exempelvis biblioteksvärd. Finns det möjlighet att jobba extra hos er?

Stockholms universitetsbibliotek Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Är du student och vill jobba extra hos oss på Stockholms universitetsbibliotek kan du e-posta oss en intresseanmälan.

  • Skicka in ditt cv och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av att arbeta på just Stockholms universitetsbibliotek.
  • Skriv också om du kan jobba på dagtid (för- eller eftermiddagspass) eller enbart kvällstid.
  • Skicka din intresseanmälan till jobb@sub.su.se och i ämnesraden skriver du ”intresseanmälan att jobba som biblioteksvärd”.

  Efter att vi har mottagit din intresseanmälan hör vi av oss om vi tycker att du verkar ha de rätta kvalifikationerna och om behov uppstår. Vi har i dagsläget främst behov av extrajobb under terminerna och inte som sommarjobbare.

  Vi har flera studenter som jobbar extra på timanställning som biblioteksvärdar eller som bokuppsättare. På biblioteket kan vi ha behov av studenter som jobbar extra både på kvällar, helger och dagtid. När vi tar in en student på timanställning och extrajobb, vill vi ha en viss regelbundenhet, eftersom det är en viss upplärningsperiod.

  Har du erfarenhet från att ha jobbat på bibliotek eller annat servicearbete är det en merit. Det är viktigt att du är flexibel, ansvarstagande, självgående och serviceminded om du ska arbeta som en biblioteksvärd.

  Carolina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.