Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur får jag ett nytt lånekort som före detta student?

Hej!

Jag undrar, som tidigare student men som nu behöver tillgång till material igen, hur gör man om man tappat bort sitt gamla SU kort, då man behöver skapa en pinkod till detta om jag förstår rätt, men det går inte att få ett nytt kort som gammal student...?

Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej,
  Om du har tappat bort ditt gamla SU kort och är tidigare student så får du komma till biblioteket och få ett nytt kort som övrig låntagare. Då du inte är student längre kan du dock ej komma åt våra elektroniska resurser hemifrån, utan enbart här på plats i biblioteket via två lånedatorer alternativt med egen dator och tillfällig inloggning. Du finner den tillfälliga inloggningen vid bibliotekets informationsdisk.
  Du kan därutöver låna all vår litteratur utom kurslitteraturen.

  Välkommen!
  Lina
 • Tack för så snabbt svar!
  Det var bra att höra, då har jag en följd fråga, hur tar jag reda på ifall en bok är kurslitteratur eller övrig litteratur? Är all facklitteratur kurslitteratur?
  Amanda
 • Sök i vår/Libris katalog för att se om en bok är kurslitteratur eller inte. Gå till www.su.se/biblioteket och sök i den blå sökrutan. Står det att boken är på Hemlån 28 dagar, kan du som övrig låntagare låna boken.
  Böcker där det står Frescatibiblioteket, Entréplan, Kurslitteratur med lånepolicy Kurslitteratur får enbart studenter/forskare på Stockholms universitet låna.

  Fler tips om hur du söker efter böcker i vår katalog får du i filmen
  Lina
 • Toppen, det var allt jag behövde veta, tack så himla mycket för hjälpen!
  Amanda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.