Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Problem att logga in på bibliotekets webbplats?

Om du har problem att logga in i Mina sidor på bibliotekets webbplats kan det bero på följande:

 • För att kunna logga in måste du som student ha ett aktivt universitetskonto och ett universitetskort. Om du har missat att aktivera ditt universitetskonto vid registrering gör du det via su.se/aktivera. Om du har missat att beställa ett kort gör du det via su.se/nyttkort. När du har aktiverat ditt konto och beställt ett kort tar det 2-5 dagar innan du finns med i bibliotekets system och kan logga in. Så här beställer du universitetskortet:

 • Om du inte längre är registrerad student ändras din status automatiskt och du blir alumn (före detta student). Du måste då skapa en PIN-kodsinloggning för att kunna logga in. Här skapar du en PIN-kodsinloggning. Som alumn fortsätter du att använda ditt universitetskort som lånekort.

Stockholms universitetsbibliotek Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej jag har beställt ett nytt kort! Dock när jag försökte aktivera mitt konto så gick det inte bra alls? Fick en ny kod men det går inte att logga in. Vad ska jag göra?
  Kauthar
 • Hej!

  Är du ny student och försöker logga in på bibliotekets webbplats med ditt universitetsinlogg? I så fall tar det 2-5 dagar efter du har aktiverat ditt universitetskonto innan du kommer in i bibliotekets system och kan logga in.

  Om du har varit registrerad student vid Stockholms universitet tidigare behöver du inte aktivera ditt universitetskonto igen, utan enbart beställa ett nytt universitetskort ifall du inte har kvar det längre. Om du har problem med ditt universitetskonto ber jag dig kontakta universitetets IT-support för studenter genom att skicka e-post till helpdesk@su.se eller ringa dem på telefonnummer 08-16 19 99.

  Vänliga hälsningar,
  Mia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.