Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Köpa in e-bok?

Hej!
Jag går kursen IB940B ST2016, Praktisk projektledning på distans. Kurslitteraturen består av en e-bok som inte finns på biblioteket. Går denna att köpa in? Det är flera på kursen som har funderat kring detta. All kurslitteratur som är utgiven skall väl finnas på biblioteket i någon form har jag förstått det som. Referens: Rosander, B. och Lundström, R. 2016. Praktisk projektledning. Vulkan Bokförlag (ISBN: 9789163903014)

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej!
  Om ni önskar att vi köper in en e-bok kan ni lämna ett inköpsförslag via formuläret som finns här: http://su.se/biblioteket/ Klicka på "Beställ inköp/fjärrlån" under sökrutan så får du logga in med dina inloggningsuppgifter och fylla i formuläret. Våra medieinköp är behovs- och efterfrågestyrda och vi väljer elektronisk version framför tryckt version när det är möjligt. Mer information om detta finner du här

  När det gäller inköp av kurslitteratur så är det kursansvarig lärare som ansvarar för att skicka kurslitteraturlistor till biblioteket inför varje termin.

  Vänliga hälsningar,

  Michaela Rings
 • Hej!

  Jag instämmer helt. Har ni köpt in den ännu?

  Mvh,

  Martin
 • Hej!

  Tyvärr kan vi inte köpa in den här e-boken då den ligger på en plattform som inte går att använda för universitetsbibliotek. E-boken finns bara att köpa på Bokus och Adlibris i ett format som är avsett för privat bruk.
  Vi har kontaktat förlaget för att se om det är möjligt att köpa in den direkt från dem i tryckt format.
  Lärare och kursadministratörer är informerade om detta.

  Vänliga hälsningar

  Elin
 • Hej!

  Är det e-boken ni har kan skickat förfrågan om att köpa in direkt från förlaget? Hur lång tid skulle det ta att få in boken i sådant fall?

  Mvh,

  Martin
 • Hej igen,

  Tyvärr är denna titel inte möjlig att köpa som e-bok, vi undersöker om den finns att köpa i tryckt version istället från någon av våra leverantörer. Vi har informerat lärare och kursansvarige som använder denna titel i sin kurs om problemet.

  vänliga hälsningar

  Elin
 • Hej, jag ser att det står att det inte går men jag vill ändå skriva att jag hade uppskattat om det gick ändå. Kanske till nästa år.

  Jag förmodar att det inte finns någonstans man kan låna den som ebok som ni känner till?

  Mvh

  Rasmus
 • Hej, fikk ni tag i boken?

  På Vulkanmedia.se står: " Denna bok är i första hand skriven för att vara läromedel till Stockholms Universitet, Institutionen för Data och Systemvetenskap och utbildningen Praktisk Projektledning 7,5 högskolepoäng."

  Då tycker jag det är merkligt att ni skriver högre upp att det inte möjlig att köpa boken som e-bok.

  Anna
 • Hej,

  Det stämmer säkert som förlaget skriver att boken är framtagen som läromedel för studenter på DSV. Dock säljs den av förlaget bara i ett format som är avsett för privat bruk d.v.s. för en enskild person och inte för bibliotek att distribuera till många användare. Tyvärr har vi därför inte möjlighet att köpa in denna titel i elektroniskt format även om vi vill utan vi har istället köpt ett antal tryckta exemplar till kurssamlingen på Frescatibiblioteket.

  vänliga hälsningar

  Elin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.