Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tillgång till BBC-arkivet

Hej,
jag är intresserad av att komma åt BBC-arkivet som jag hittar i Librislistan. När jag klickar på den kommer jag till en sida där jag behöver fylla i användarnamn och lösenord. Kan jag få tillgång till dem, eller hur gör jag?

Tack på förhand,

Kommentarer

 • Hej,

  om du är student kommer du åt bibliotekets elektroniska resurser genom att logga in i Mina sidor med ditt universitetskonto. Sök därefter på efterfrågad resurs i sökfältet och gå vidare genom att klicka på "Läs hela" under Stockholms universitetsbibliotek, digitala resurser.

  Om du inte är student är du välkommen att ta del av bibliotekets elektroniska resurser på plats i biblioteket. I informationsdisken hittar du användarnamn och lösenord för att kunna logga in.

  Hälsningar
  Karin Kundservice
 • Hej! Tack för svar, men jag får det ändå inte att fungera. Trots att jag är inloggad, och även när jag först får frågan att logga in med mitt SU-konto är det en till inloggning som krävs precis efter. Bifogar screenshot på hur det ser ut.

  mvh,
  Hanna
 • Hej, är osäker om "BBC-arkivet" finns i/hos Westlaw. Men vad jag förstår så kommer du inte åt att söka i WestLaw över huvud taget. Stämmer det?
  Medina Media & förvärv
 • Jag kommer inte åt westlaw alls och hänvisas till sidan jag bifogat när jag klickar på "läs hela" i BBC sökningen i Libris.
  Hanna
 • Hej, har du provat helt nyligen? Jag var inne nyss och då fungerade det.
  Medina Media & förvärv
 • Jag har provat hur många gånger som helst. Det fungerar fortfarande inte. Inte heller när jag befinner mig på Eduroam. :/
  Hanna
 • Hej, om du prövar att söka på WestLaw i Libris, eller gå till http://libris.kb.se/bib/10098825 och klicka "Läs hela" så ska det fungera. (det är tydligen något fel med länkningen för BBC-monitoring-posten i Libris, om det är där du försökt - vi ska ändra det). Väl inne i WestLaw söker du på BBC och då ska komma till BCC-monitoring. Hör av dig igen om detta inte fungerar.
  Medina Media & förvärv
 • Nu fungerar det, tack!

  Hanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.