Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ingen tillgång till Loeb Classical Library

Hej!

Jag håller på med att läsa Marcus Tullius Ciceros De natura deorum i samband med ett uppsatsarbete. Den ska vara tillgänglig som e-bok på Loeb Classical Library, via SU. Tidigare har det fungerat att få tillgång till boken via min universitetsinloggning på onlinebiblioteket, men idag kunde jag plötsligt inte komma åt den. Det står på Loebs webbsida att jag måste logga in eller prenumerera för att få full tillgång, men jag kan inte logga in med universitetskontot eller via Shibboleth, eftersom Stockholms universitet inte står listat när man väljer det alternativet.

Jag misstänker att felet ligger hos Loeb Classical Library (förhoppningsvis tillfälligt), men jag undrar om ni har ytterligare info om detta, eller tips på vad jag kan göra?

Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej!

  Denna resurs har nyligen blivit förnyad men förlaget har ännu inte noterat vår betalning. Vi har kontaktat förlaget och bett dem att slå på vår access igen. Vi borde få tillbaka åtkomsten inom kort.

  vänliga hälsningar
  Elin
 • Hej,

  Vi har nu fått svar från förlaget att de åtgärdat felet och vi har åter access till Loeb Classical Library. För att åtkomsten ska fungera rekommenderar förlaget att man först rensar cacheminnet / webbhistoriken eller byter webbläsare.

  vänliga hälsningar
  Elin
 • Hej! Nu är jag väldigt sent ute, men jag ville bara säga ett stort tack för den smidiga hjälpen! Ha det gott!
  David Dozzi

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.