Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Inköp av bok som kurslitteratur

Hej,
Undrar hur det fungerar med inköp av böcker som kurslitteratur? Har en bok, Brott, kärlek, främmande världar, red Jerry Määttä och Dag Hedman (Studentlitt. 2015), som är kursbok på litteraturvetenskap, SU, en kurs som går på lärarutbildningen och som kommer att gå åtskilliga år framöver. Den finns i ett ex i årssviten, och ett ex - men ej som ebok - på stadsbiblioteket. Finns det möjlighet att köpa in den som ebok? Fler ex som kursbok?
M v h

Kommentarer

 • Hej!

  Det är kursansvarig lärare som ansvarar för att skicka kurslitteraturlistor till biblioteket inför varje termin. Vad jag kan se är boken Brott, kärlek, främmande världar : texter om populärlitteratur / Dag Hedman, Jerry Määttä (red.) inte en kursbok på SUB i dagsläget. Om du saknar en kursbok kan du beställa den, vilket jag föreslår att du gör via vårt beställningsformulär på su.se/biblioteket direkt under sökrutan via länken Beställ inköp/fjärrlån. Logga in med ditt universitetsinlogg och fyll i formuläret. När du fyller i formuläret kan du även önska e-bok eller tryckt bok. 

  Hälsningar

  Karin Kundservice
 • Hej,
  Om jag gör en beställning, framgår det då att det är för en kursbok (för denna bok var också kursbok redan förra terminen, för samma kurs) och kan den då beställas i flera ex? Eller som ebok - med möjlighet för flera läsare att läsa samtidigt? Och hur lång tid ungefär kan det ta innan boken finns tillgänglig? Är kursansvariga medvetna om att de ska skicka in kurslistor till SUB inför terminsstart? Tänker om det råder oklarheter gällande detta i och med SUB:s nya inköpspolicy.

  M v h

  Anna Cavallin
 • Hej Anna,

  om du vill skicka kurslitteraturlistor inför en ny termin eller göra en beställning av en kursbok som kursansvarig mailar du till kurslitteratur.sub@su.se. Vid inköp väljer vi alltid elektronisk version framför tryckt version om det är möjligt. Hur snabbt det går beror således på om det blir en elektronisk version eller en tryckt version. När efterfrågad medieresurs blir tillgänglig får du meddelande via e-post.

  Hälsningar

  Karin Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.