Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan student från annat universitet låna böcker hos er?

Jag studerar på distans på mittuniversitet. Jag vill låna två böcker hos er, är det möjligt fat jag inte är inskriven på SU?
Jag vill låna Saskia Sassen: Cities in a world economy, behöver den ganska omgående, denna vecka som börjar nu. Och så vill jag låna Avtar Brah: Cartographies of diaspora – contesting identities, som jag skulle behöva ha om typ 2 veckor.

Kommentarer

  • Hej,

    Tack för din fråga. Även om du inte är student på SU är du välkommen att registrera dig som låntagare på Stockholms universitetsbibliotek. Som övrig låntagare får du låna bibliotekets resurser, med undantag för kurslitteratur som enbart är till för universitetets studenter.

    Boken av Saskia Sassen: Cities in a world economy finns att låna som hemlån 28 dagar på Geobiblioteket eller att beställa upp från magasin på Frescatibiblioteket. Du hittar alla våra bibliotek på http://su.se/biblioteket/öppettider. För att kunna låna och beställa upp material behöver du först registrera dig som låntagare, välkommen in till biblioteket så hjälper vi dig, glöm inte att ta med ID-kort. Boken Cartographies of diaspora – contesting identities av Avtar Brah finns i vår kursbokssamling så denna kan du inte låna.

    Vänliga hälsningar

    Karin Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.