Ladda ner e-bok till läsplatta

Hej

Jag försöker ladda ner Jonathan Culler, Falubert: The Uses of Uncertainty. Har skapat konto hos ProQuest Ebook Central. Det jag önskar göra är att ladda ner den till Letto.


Bästa hälsningar


Anna

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga!

  Med ett konto på eBook Central kan du kunna ladda ner e-boken till Adobe Digital Editions. Om det programmet finns på din läsplatta ska du kunna ladda ner och läsa e-böcker från bibliotekets e-boksplattformar.

  Det går inte att läsa e-böcker från eBook Central i Kindle och det är mycket möjligt att samma problem gäller för Letto. För att vara säker på vad Letto kan hantera måste du kontakta deras producent dvs Adlibris.

  Det är nämligen så att böcker i eBook central och EBSCO Ebooks har ett skydd som kallas DRM-skydd. Det innebär att det finns begränsningar i användningen tex lånetid och antal samtida användare. Det är detta DRM skydd som gör att böckerna inte går att läsa i en Kindle.

  De flesta e-böcker som biblioteket har tillgång har inte detta DRM-skydd men det är ändå inte säkert att deras format är kompatibla med just den e-boksläsare som finns på din läsplatta.

  Vänliga hälsningar
  Licensgruppen Biblioteket

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.