Till senaste kommentaren

Meddelandet "Ett fel uppstod" i Libris

Hej,
Under helgen har jag flera gånger försökt söka efter titlar i SUB:s katalog; jag kopplas då som vanligt till Libris; men får från Libris det återkommande svaret "Ett fel uppstod". Är det fler än jag som råkar ut för detta. Tack på förhand!
Raoul Galli Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Du drabbades antagligen av ett tillfälligt fel i Libris. Vanligtvis brukar dessa lösa sig ganska fort om man väntar en stund. Idag verkar Libris fungera som vanligt.
  Hanna Användarmötet
 • Hej,
  Jag har haft samma problem som är beskrivet ovan sedan igår. Jag kommer in i Libris, men när jag trycker på titlarna så uppstår felmeddelandet. Det finns ingen info på su.se/bibliotek om att Libris skulle ligga nere. Är det bara jag som har det här problemet eller har flera haft problem med idag och igår Libris? (Det kanske också kan vara värt att nämna att jag inte befunnit mig på universitetsområdet varken igår eller idag.)

  Vänligen,
  Karin Blomqvist
 • Hej,

  Vi har inte fått några problem med Libris inrapporterade. Som nämnts i svaret ovan är sådana här fel oftast tillfälliga och sitter du på distans är risken större för den sortens fel. Du kan prova att tömma historiken på din dator och använda en annan webbläsare.

  Hälsningar
  Mattias Användarmötet

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.