Varför kan jag inte logga in på Mitt bibliotekskonto?

Om du har problem med att logga in på Mitt bibliotekskonto beror det oftast på en av följande anledningar:

  • Att du inte beställt ditt universitetskort. För att kunna logga in på bibliotekets hemsida måste du som student ha ett aktivt universitetskonto och ett universitetskort.
    Om du har missat att aktivera ditt universitetskonto vid registrering gör du det via su.se/aktivera. Om du har missat att beställa ett kort gör du det via su.se/nyttkort. När du har aktiverat ditt konto och beställt ett kort tar det 3-5 dagar innan du finns med i bibliotekets system och kan logga in. Observera att du som student inte behöver kunna logga in på Mitt bibliotekskonto för att nå bibliotekets e-böcker och artiklar. För att läsa bibliotekets e-resurser behöver du endast ha ett aktivt universitetskonto. Se här hur du söker efter artiklar och så söker du efter e-böcker.

  • Du är inte längre registrerad som student. Om du inte längre är student måste du skapa en ny inloggning till biblioteket för att kunna logga in. Du kan skapa en ny inloggning här. Med den nya inloggningen kommer du att kunna se vilka lån du har hemma och du kommer att kunna låna om böcker. Observera att denna nya inloggning inte ger tillgång till bibliotekets e-resurser hemifrån.
Stockholms universitetsbibliotek (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.