Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur ändrar jag min adress?

Hej,
min adress stämmer inte så jag skulle vilja ändra den men kan inte hitta hur jag skall göra det. Det skall vara samma adress som folkbokföringsadressen men på mitt bibliotekskonto har den inte blivit uppdaterad.

Kommentarer

 • Hej,

  Om du är student hämtar biblioteket adressuppgifter och annan information från universitetets centrala databas, så genom att ändra där uppdaterar du också informationen på ditt bibliotekskonto. Gå till mitt.su.seoch logga in med ditt universitetskonto, under Mina studier kan du ändra din adress. Det tar ungefär ett dygn för bibliotekskontot att bli uppdaterat.

  Om du är övrig låntagare kan du ändra adressen själv: Gå till Mina sidor,logga in med e-post och pinkod, klicka på länken "Personuppgifter" och sedan "Ändra mina uppgifter" och fyll i rätt adress.
  Som övrig låntagare kan du också ändra dina uppgifter på plats i bibliotekets informationsdisk. Ta med din legitimation!

  vänliga hälsningar

  Humlan
 • Hej,

  Jag är student och kan kan inte ändra min adress på sidan du länkar till här ovanför. Hur går jag tillväga då?

  Sofia
 • Hej!

  Det blev tidigare fel länk ovan. Prova nu: Gå till mitt.su.seoch logga in med ditt universitetskonto, under Mina studier kan du ändra din adress.

  Där finns också en guide som steg för steg visar hur du gör:
  https://zero.comaround.com/sv-se/content/651601/#/

  vänliga hälsningar

  Ingegerd Hedman

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.