Hur får jag ett universitetskort?

Du beställer ditt universitetskort via su.se/nyttkort (länken kan ta en stund att ladda). Det kommer att skickas hem till dig inom 3-5 arbetsdagar.

Du behöver universitetskortet för att kunna skriva ut, kopiera och skanna i universitetets printomater. Läs mer om att skriva ut på universitetet.
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hejsan!

  Jag ska försöka beställa ett nytt univeristetskort via länken ovan, men väl inne på länken som leder mig till serviceportalen, är sidan helt vit och tom. Jag har försökt i flera dagar, men samma sak händer varje gång. Hur ska jag lösa det?

  Mvh
 • Hej!
  Har du försökt i olika webbläsare? Vi har märkt att länken tyvärr kan krångla ibland, och lösningen är då ofta att byta webbläsare. Om det ändå inte fungerar, kontakta it-support@su.se, så får de hjälpa dig!

  Vänliga hälsningar,
  Elisabet A Biblioteket
 • Hej! Är det möjligt att hämta ut ett universitetskort på campus istället för att vänta på posten? Skulle behöva kunna skriva ut redan idag. Tack!
  L
 • Hej!

  Det går tyvärr inte att hämta ut ett universitetskort på campus.

  Det är universitetets IT-avdelning som administrerar universitetskorten. För fler frågor om universitetskortet besök serviceportalen.su.se eller mejla it-support@su.se.

  Vänligen
  Hanna Biblioteket

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.